Transport

Transport

Onze vloot bestaat uit 40 trekkende eenheden en ongeveer 55 getrokken eenheden. Zij verzorgen deze soorten transport:

Geconditioneerd transport
Geconditioneerd transport is het transport van goederen onder gecontroleerde omstandigheden, zoals onder andere de temperatuur. Geconditioneerd transport is bedoeld voor producten als planten en levensmiddelen.

Een onderdeel van geconditioneerd transport is koeltransport. Dit is bedoeld voor groenten, fruit en bloemen. Hiervoor hebben wij al onze koelwagens uitgerust met laadkleppen, boordcomputers en temperatuurregistratie. Zo garanderen we optimale controle van de temperatuuromstandigheden. Met een moderne vloot van veertig koelwagens kan Cuppen Logistics aan vrijwel elke wens van grote kwekers en handelaren voldoen.

Deellading
Wij transporteren uw deellading binnen de gevraagde termijn en tegen concurrerende tarieven. Wij hebben vrachtwagens ter beschikking op de belangrijkste knooppunten in Duitsland en de Benelux. Stukgoed- en deelzendingen laden we in ons eigen distributiecentrum om voor verder transport van en naar Duitsland. De combinatiemogelijkheden zijn groot!

ADR-transport
Cuppen Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen voor chemische en kunststofverwerkende bedrijven en industrieën. Onze eigen veiligheidsadviseur staat ons personeel met raad en daad terzijde.