Certificeringen

Certificeringen

Chauffeurs die bederfelijke goederen vervoeren, moeten aan steeds strengere eisen voldoen. Zowel wat betreft hun rijvaardigheid als hun handelen tijdens het laden en lossen. Middels certificeringen zorgen wij ervoor dat wij aan alle actuele, wettelijke verplichtingen en regels voldoen. Jaarlijks worden wij hierop geaudit.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij ervoor gekozen om ons tweeledig te certificeren: met een IFS-certificering én met een Skal-certificaat.

IFS

Cuppen Logistics is gecertificeerd volgens de IFS-Logistiek (International Food Standard). Dit is een voedselveiligheidstandaard die met name gericht is op toeleveranciers van retailers in de voedingsmiddelenindustrie en heeft als doel het borgen van de kwaliteit en veiligheid van de voedselketen.

IFS-normeisen
Met ons IFS-certificaat garanderen wij dat we voldoen aan alle IFS-criteria, waaronder:

  • Verantwoordelijkheid van het hoger management
  • Managementsysteem voor kwaliteit en voedselveiligheid
  • Management van middelen en personeel
  • Metingen, analyse, verbeteringen
  • Food defense
  • Food fraude

Download hier ons ISF-certificaat.

Skal

Met ons Skal-certificaat waarborgen wij de kwaliteit van de opslag en het transport van biologische producten.

Skal voor betrouwbare biologische producten
Skal Biocontrole zorgt er als toezichthouder voor dat de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar is voor afnemer en consument. Zo draagt Skal bij aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector in Nederland.

Download hier ons Skal-certificaat.

(Tekst bron: www.skal.nl)