Geschiedenis

Geschiedenis

De oorsprong van Cuppen Logistics voert ons terug naar begin 1900 in het centrum van Horst met vee- en veilingvervoer. Na de oorlog kocht Cuppen een aantal voormalige legerauto’s voor sneller en efficiënter transport. In de jaren die volgden kwamen de vier zoons van Theo Cuppen het bedrijf versterken. En in 1985 verhuisde Cuppen van het centrum naar het huidige adres aan de Venrayseweg in Horst.

Nieuwe koers

In 2000 nam de derde generatie Cuppen de leiding over. Marc Cuppen werd algemeen directeur en wordt sinds 2012 bijgestaan door mede-directeur Michiel Sanders.

Derde generatie

In 1985 verhuisde Cuppen van het centrum naar het huidige adres aan de Venrayseweg. Zo’n drie jaar later werd vanwege aanhoudende groei nog eens 1500 m2 bijgebouwd. In 1987 stopte Cuppen met het veevervoer. Het bedrijf ging een andere koers varen. Naast de conserven richtte Cuppen zich steeds meer op geconditioneerd vervoer. Voor de groente- en fruitsector, maar ook voor de chemische industrie.

Nieuwe bedrijfstak

Sinds 2012 ontzorgt Cuppen haar klanten ook met het gekoeld bewaren van onder andere plantgoed. Wegens de toenemende vraag naar gekoelde opslag werd in 2014 Cuppen Coldstore opgericht.